Friday, December 24, 2010

aku yang tak tentu arah~~~

huh....lama giler aku tak menconteng kan tulisan aku kat dalam blog nie...
adakah aku ni malas nak buat blog??? tak jugak, sebab aku ader je mood....
adakah aku takde masa nak buat blog?? mungkin jugak lah kan...tapi, bleh je cari masa kan..
adakah aku tak punyer citer??? lagi lah tak...sebab, aku memang banyak benda nak citer ni kalo nak ikut kan hati...
tapi, kene lah tapis2 gak kan...

skang ni, aku conteng blog pun aku sambil aku tgk anugerah skrin....
tq kepada zahidah sebab igtkan ader anugerah malam ni...huhuhu...
but, kalo tak pun, mak aku bagi tau dah...update betul mak aku nie... kalah aku...

hmm...banyak betul lah peristiwa yang terjadi time aku tak conteng kat blog aku nie...
may be sebab nak akhir tahun ni, keje lebey sket, penat, then, balik terus tdo..
tu yang malas nak on9 tu...
minggu ni, aku bekerja ngan kak pidah...walaupun hati rase $^$*&^&%^$$#!#!#$^&(&)*&*(!!!!!
tapi, kene kuat kan lah sabar aku...
zahid, tak sangka perasaan kiter same...
tapi, salah kiter ke zahid...
perasaan tu tak dirancang...
sangat GERAMMMMMM!!!!...
tapi, biler pk, kite pun bukan nyer perfect nak ader rase tak puas hati...
kene motivasi sket lah kot...
yang susah nya, tak leh lah plak aku nak berpura2 time tu...
jahat nyer aku!!!

bulan ni pun banyak sangat benda yang jadi...
tunang aku dah dapat masuk gomen....
hmm...may be rezeki kami lah tu nak kawin...
ALhamdulillah....
mintak2 bertambah lah rezeki kami lagi...

ader gak biter yang sedey....
MURNI...dah dapat keje tetap jugak...
hmm...
walaupun ia baik untuk masa depan die, tapi, tetap sedey gak lah...
menangis lah jugak aku ngan ina....
hmm...kehilangan sahabat, n kawan sekerja yang sangat baik plus bagus...
tapi, aper2 pun, gud luck MURNI....luv u ....

ok lah, nak sambung tgk anugerah....
nnt aku update lagi...

1 comment:

ZaHiDaH said...

ayoyo....lbt betul zahid bace blog awak...hehehe...skang dah takde kot perasaan tu...:p