Tuesday, August 24, 2010

jadi 'NursE' sambilan....

hmm...ari ni aku jadi nurse sambilan...
dulu cite2 nak jadi doktor, tak dapat....
tu yang gatai nak jadi nurse, tak dapat jadi doktor, berlakon jadi nurse pun tak per lah...
aku kan memang pandai berlakon...

ari ni kawan aku 'Khairul Rasyiqah' demam...
sian kat dier aku tgk...
selalu nyer bukan main lincah lagi mengaco org..
ari ni dier diam jer...
tapi, lepas tdo, n lepas aku letak kain basah kat kepala dier (walaupun itu bukan sebab utama), beliau kembali normal..
pastu, muncul lah gelak dier tu balik..heehhe...
so, ari ni ader lah ari aku melepak kat bilik dier..
nak habiskan masa2 terakhir ngan dier sebab dier nak pindah...
sedey lak aku...biasalah, kami selalu mengumpat secara berduet...hahahah...

Ari ni pun, aku n en fariz telah dipanggil oleh bos....
nak kate kami di kaunseling, tapi, bukan citer pasal hal kami pun...
tapi, sedikit sebanyak jadi pengajaran kat kami gak lah...
aku dah cube untuk cover, but, bos aku ader jawapan dier yang tersendiri..
kadang2 biler pk balik, ader betul jugak cakap dier...
hmm...ntah lah...
nak cakap lebih2 pun, aku ni sape lah kan...
tapi, tugas aku untuk menyampai kan amanat tu dah lepas...
terpulang lah....

biler time bulan pose je, geng2 aku kat opis mula lah tanyer biler nak buka same....
hmmm...time ni, aku kene lah cari tempat untuk berbuka...
biasanyer, aku cari mesti yang ader buffet...
biasalah, nak bagi semua makan puas2....
baru lah syok kan...
tapi, kene amik kira kos lah , biasalah..kang mahal2 tak nak p lak...

tapi, yang paling penting, aku booking dulu tempat untuk aku, tunang aku n family ayong buka pose sesama jumaat nie....
RESTORAN CERANA....huhuhu....
harap2 sedap lah kan...
Tunggu je lah reaksi aku selepas makan kat sane jumaat ni ok.....
hehehehe....

2 comments:

ZaHiDaH said...

lala...u tgk dulu keadaan mcm mane...jem ke tak jem ke..sedap ke tak sedap ke..orait??:-)

Anak Dara Rahman said...

ok zahid...
banyak makanan, tapi, biasa jer..
sedap sebab tgk makanan banyak..
ehhehe..
tapi, berbaloi lah...
best gak lah tempat dier...